Caffin Bourbon värisuora kahvilahjaksi

Bourbon paketti

Caffi on paahtanut ennennäkemättömän bourbon-kahvien valikoiman joulun alla. Paahtimo tarjoaa bourbon-ilottelussa viittä eri alkuperäistä bourbon arabica -kahvia käsittävät valikoiman ja yhden tumman bourbon-sekoituksen.

Kuuden bourbonin valikoima sisältää vaalean keskipaahtoiset kolumbialaiset Pink- ja Purple-bourbonit Monteblanco-tilalta. Pinkki ja Purple ovat natural-käsiteltyjä. El Mirador -tilan Orange bourbon on moderni anaerobisesti fermentoitu carbonic maceration -menetelmällä.

Näiden uutuuksien lisäksi valikoimassa on edelleen pesty El Salvador Red Bourbon Santa Marian tilalta ja puoliksi pesty Brasilia Yellow Bourbon Miakin tilalta Brasiliasta. Tummin paahto Caffin bourboneista on Black Bourbon, joka on kolmen bourbon-kahvin sekoitus.

Kaikkein hentoisimmat ja rikkaan hedelmäisimmät ovat anaerobinen Orange bourbon ja natural-käsitelty Pink bourbon. Natural Purple bourbon on vähän tuhdimpi ja kypsän hedelmäinen. Red bourbon on edellisiä hieman tummempi paahto eli keskipaahto ja maultaan pähkinäisempi. Yellow Bourbon on tuhti ja suklainen kahvi.

Kaikki nämä mainiot bourbonit toimivat erinomaisesti suodatinkeittimessä, käsiuutossa tai aeropressissä. Mutta myös mutteripannulla saat näitä erinomaisia juomia. Jos espressokone on hallinnassa ja vaaleista moderneista espressoista on kokemusta, näistä kahveista tulee oikeita hedelmäpommeja. Black Bourbon on perinteisempi tumma paahto ja siten pohjoisitalialaista espressotyyliä parhaimmillaan.

Bourbon on vanha ja alkuperäinen arabica-kahvilajike. Bourbon pensas tuottaa hienon makuisia kahveja, sen papu on pienehkö ja kunkin eri bourbon-lajikkeen kukka on nimensä mukaan eri värinen. Bourbon-lajikken nimi tulee Bourbonin saarista, joille ranskalaiset veivät kahvipensaita nykyisen Etiopian alueelta. Bourbonin saarilta lajike levisi eri puolille maailmaa kahvinviljelyn yleistyessä.

Nykyisin Intia valtameressä sijaitsevat Bourbonin Saaret kuuluvat englannille ja niiden nimi on Reunionin Saaret.

Osta Bourbon värisuora lahjaksi

Ohje hyvään mutteripannu-uuttoon

Ohje hyvään suodatinkahviuuttoon