Etätyöpaketti – piristystä kotitoimistoon

Tee niin kuin mekin tekisimme. Caffin toimitusjohtaja Mia nauttii hyvää kahvia ja pitää pyörät pyörimässä. Läppäri käy kuumana ja puhelin rallattaa yhtäsoittoa. Tähän tilanteeseen käy hyvä kahvi Suomen menestyneimmältä paahtimolta.

Siksi Caffi tarjoaa nyt piristystä kaikille kotitoimistoissa työskenteleville. Suoraan paahdosta hyvä kahvi ja kyytipojaksi suklaa levy. Tämä käy helposti eikä aiheuta vaivaa yrityksen johdolle eikä kahvipaketin saajalle, sillä me hoidamme kaiken.

Tämä on kätevä suoraan etätyöläisten postilaatikkoon tai postiluukkuun toimitettava etätyöpaketti. Kahvi ja suklaa nostattaa etätyöläisen tunnelmaa ja lisää yhteenkuuluvuutta etänä työskentelevien kesken. Vietä vaikka yhteinen kahvihetki verkon välityksellä.

Paketissa 200 grammainen kahvipussi  ja käsintehty 100 grammainen suklaalevy. Kahvi on Caffin Brasilia Yellow Bourbon Fazenda Miaki. Makean suklaisen jälkimaun tarjoava tummahkon keskipaahtoinen tilakahvi. Suklaa on The Swedish Cacao Companyn huippuluokan kaakaosta bean to bar -menetelmällä valmistama suklaa.