Kofeiiniton kahvi eri alkuperistä

Caffi täräyttää kofeiinittomien kahvien makuiloittelun kevään kunniaksi. Myyntiin tulee kaksi uutta kofiinitonta kahvia, jotka on prosessoitu vesimenetelmällä.

Talven ajan Caffilla myynnissä ollut Nicaragua on trooppisen hedelmän makuja tarjoava puhtaan makuinen kofeiiniton kahvi. Tämä kahvi on tarjolla valikoimassa vielä kesän alkuun asti.

Tarjolla on Nicaraguan ohella nyt uusi pähkinäisempi ja hiukan tummempi paahto Meksikon Kaliforniasta. Tämä kofeiiniton on mainio tummemman paahdon ystäville sekä espresson valmistukseen. Kahvin olemus on hiukan tuhdimpi kuin Nicaraguassa ja Colombiassa mutta olemus on silti makujen osalta puhdas.

Keskipaahtoinen kolumbialainen Huila on makea ja kypsän hedelmäinen kahvi. Se on paahdoltaan klassinen keskipaahto ja mainio suoratinkahviksi tai käsiuuttoon. Myös asiallinen kotibarista saa tästä hyviä espressoja, mutta meksikolaiseen verrattuna espressouutto on asteen haastavampi prosessi.

Maistoimme kaikki kolme kofiinitonta rinnakkain 24. toukokuuta. Kaikki näistä ylsivät niille asetettuihin odotuksiin. Kolumbilainen oli kahveista puhtain ja tasapainoisin. Nicargua persoonallisella tavalla eri tavalla hedelmäinen ja meksiko pähkinäinen sekä hiukan paahteisempi.