Caffi on Suomen menestynein kahvipaahtimo

Caffin paahtimo on viime vuosina ylivoimaisesti menestynein suomalainen kahvipaahtimo kahvialan kilpailuissa. Menestys kertoo huippuosaamisesta ja siitä, että Caffi paahtaa tällä hetkellä Suomen parasta kahvia.

Caffin kahveilla voitettiin vuosina 2016 ja 2017  peräkkäin kaksi viimeistä Baristojen Suomen Mestaruutta ja samalla saavutettiin paras pohjoismainen sijoitus MM-kilpailuissa. Tällä vuosikymmenellä caffin kahvit ovat olleet joka vuosi edustettuna muutoinkin barista-finaaleissa. Vuonna 2018 Caffin Etiopia Natural -kahvi valittiin Suomen parhaaksi suodatinkahviksi. 

Näillä kahvialan kriteereillä mitattuna caffi on ollut tällä vuosikymmenellä selvästi Suomen paras ja menestynein kahvipaahtimo. 

Caffi on kahvin intohimoon perustuva perheyritys ja kaikille yrityksessä työskenteleville kahvi on enemmän tai vähemmän elämäntapa. Kahvi on yksinkertaisesti vain tärkeä asia.

Kilpailemme huipputasolla, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen osaamisen kaikkien kahvittelijoiden iloksi. Kilpailuihin liittyvä kehitystyö heijastuu suoraan myös sinun kahvikupilliseesi tasapainoisina ja selkeinä makuina, joista saat uusia makuelmyksiä.

caffi

Menestynein kahvipaahtimo

VUOSI SIJA CAFFIN KISAKAHVIT

2011 SM 6. ETIOPIA ZEGE NATURAL VILLIKAHVI

2012 SM 5. ETIOPIA GAYON MOUNTAIN NATURAL

2013 SM 4. PANAMA CATURRA NATURAL

2014 SM 5. ETIOPIA WOTE WASHED

2015 SM 2. NICARAGUA MARACATURRA NATURAL

SM 3. ETIOPIA SHAKISSO WASHED

2016 SM 1. ETIOPIA SUKE QUTO NATURAL

WBC PANAMA GEISHA NATURAL

2017 SM 1. PANAMA GEISHA NATURAL

WBC ETIOPIA ARICHA NATURAL

2018 HCF 1 ETIOPIA KAYON NATURAL

2019 HCF 1. COLOMBIA CRISTALINA