Ääritumma ranskalainen paahto. Bonjour on kehitetty cafe au lait -kahviksi, mutta se toimii myös mustana suodatinkeittimessä sekä erinomaisesti varsinkin jauhavissa kahvikoneissa.
Sekoituksessa on tuhteja ja täyteläisiä kahveja. Brasilialaisen natural-kahvin ja pestyn papuauusiguinealaisen tuhdin sekä voimakkaan olemuksen tasapainottajana toimii keskihapokas Kolumbia. Papua Uusi-Guinean mausteiset ja savuisan sikariset maut tukevat tummapaahteista olemusta. Natural Brasilia tuo pehmeään painavuutta ja tukevan suutuntuman kielelle. Kolumbia tuo lisää nyansseja ja persoonallista karaktääriä, esimerkiksi hieman kypsän hedelmäistä vivahdetta. Caffin tummin paahto on oikeasti tumma, mutta silti makeus on läsnä eikä kahvi ole yli paahtunut. Mainio vaihtoehto myös tositumman suodatinkahvin ystävälle.
ALKUPERÄTIEDOT
Kahvit: BRASILIA NATURAL, PAPUA UUSI-GUINEA WASHED, KOLUMBIA
KAHVITIEDOT:
Käsittelytapa: BRASILIA NATURAL, PAPUA UUSI-GUINEA WASHED, KOLUMBIA WASHED
Sato: 2024/2025
Kasvukorkeus: 1200-1400M
Paahto: HYVIN TUMMAPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PEHMEÄ, VAHVA SAVUINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, ESPRESSO, PAVUISTA JAUHAVAT KAHVIKONEET





Peter Sundholm (varmistettu kirjoittaja) –
Peter (varmistettu kirjoittaja) –
Sanna (varmistettu kirjoittaja) –