Caffin hedelmälihoineen kuivattu Etiopia Natural kahvi on upea elämys. Siinä on kivihedelmän ja jasmiinin vivahteita. Jälkimaussa suuhun tulee herkkä marjan ja sitruksen vivahde. Kahvin suutuntuma on tasapainoinen ja miellyttävän pehmeä. Kahvi on mehumainen ja puhtaan makuinen antaen kupilliseen hienot vivahteet ja edistyneemmälle baristalle jopa mahdollisuuden uuttaa moderneja ja hapokkaita espressoja.
Caffi on osallistunut Etiopia Natural -kahveillaan useisiin kahvialan kilpailuihin. Caffin Etiopia Sidamo Kayon Mountain voitti Helsinki Coffee Festival -tapahtumassa vuonna 2018 suodatinkahvi-kategorian. Vuonna 2019 Caffin Etiopia Chelelektu Natural saavutti samoilla festivaaleilla pronssisijan. Vuonna 2016 Caffin Etiopia Suke Quto Natural -kahvilla voitettiin baristojen Suomen mestaruus.
ALKUPERÄTIEDOT
Maa: ETIOPIA
KAHVITIEDOT:
Käsittelytapa: NATURAL, LUOMU
Paahto: VAALEA
Maku: KESKITÄYTELÄINEN, JASMIININEN, KIVIHEDELMÄINEN, MUSTIKKAINEN, SITRUKSINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT