Ääritumma ranskalainen paahto. Bonjour on kehitetty cafe au lait -kahviksi, mutta se toimii myös mustana suodatinkeittimessä sekä erinomaisesti varsinkin jauhavissa kahvikoneissa.
Sekoituksessa on tuhteja ja täyteläisiä kahveja. Brasilialaisen natural-kahvin ja Papua-Uusi-Guinean tuhdin sekä voimakkaan olemuksen tasapainottajana toimii keskihapokas kolumbilainen. Papualaisen mausteiset ja savuisan sikariset maut tukevat tummapaahteista tuntua. Natural Brasilia tuo pehmeään painavuutta ja tukevan suutuntuman kielelle. Huila tuo lisää nyansseja ja persoonallista karaktääriä, esimerkiksi hieman kypsän hedelmäistä vivahdetta. Caffin tummin paahto on oikeasti tumma, mutta silti makeus on läsnä eikä kahvi ole yli paahtunut. Mainio vaihtoehto myös tositumman suodatinkahvin ystävälle.
ALKUPERÄTIEDOT
Maat: BRASILIA, COLOMBIA, PAPUA-UUSI-GUINEA
KAHVITIEDOT:
Käsittelytapa: BRASILIA NATURAL, COLOMBIA WASHED, PAPUA-UUSI-GUINEA WASHED
Sato: 2022
Kasvukorkeus: 1200-1400M
Paahto: HYVIN TUMMAPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PEHMEÄ, VAHVA SAVUINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, ESPRESSO, PAVUISTA JAUHAVAT KAHVIKONEET
Anna-Leena (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on paras herättäjä aamulla😊
Peter Sundholm (varmistettu kirjoittaja) –
Terhi (varmistettu kirjoittaja) –
Ihana tumma paahto, lempikahvini.
Pekka Leskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Vaimon suosikki, erittäin tumma paahto
Pekka Leskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Eero Äijälä (varmistettu kirjoittaja) –
Anne (varmistettu kirjoittaja) –
Superupea kahvi aamuun!