Mugagan osuuskunta ja Kiamabaran käsittelyasema sijaitsevat Mount Kenian rinteellä Nyerin alueella lähes 1600 metrin korkeudessa. Mugagan osuuskuntaan kuuluu viisi Gachukon kaupungin lähellä sijaitsevaa käsittelyasemaa: Gathuguru, Gatina, Kieni,Kagumoini ja Kiamabara.
Kiamabara Nyeri on hyvin hapokas ja marjaisan makea kahvi. Kupilliseen tulee mehumainen tuntuma sekä viinimarjan marjaisuus. Jälkimaku on verigreippinen. Caffin paahto on vaalea, mutta kehittynyt.
ALKUPERÄTIEDOT
Maa: KENIA
Alue: NYERI
Viljelijä: USEITA PIENVILJELIJÖITÄ
Tila: MUGAGAN OSUUSKUNTA, KIAMABARAN KÄSITTELYASEMA
KAHVITIEDOT:
Lajike: SL 28 AA, RUIRU 11
Käsittelytapa: WASHED
Sato: 2023
Kasvukorkeus: 1500-1800 M
Paahto: VAALEA
Maku: HAPOKAS, MEHUMAINEN, VIINIMARJAINEN, VERIGREIPPINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.