El Mirador käsittelee kahvin huolellisesti ja käyttää työssä nykyaikaisia menetelmiä. Caffin anaerobisesti (carbonic maceration -menetelmällä) käsitelty Orange Bourbon antaa kahviin vahvan hedelmän ja makean sitruksen maun. Tulos on huikea. Orange bourbon on pesty kahvi, jonka fermentointivaiheessa käytetään viinien valmistuksesta tuttua hiilidioksidikäsittelyä. Hiilidioksidin lisääminen prosessiin muuttaa lopputulosta poikkeuksellisen makeaksi ja puhtaan hedelmäiseksi.
Kahvi on erinomainen suodatinkeittimessä, mutta tästä kahvista taitava barista valmistaa myös erinomaisia espressojuomia.
ALKUPERÄTIEDOT
Maa: KOLUMBIA
Alue: HUILA
Viljelijä: Elkin Ferney Guzman Vargas
Tila: El Mirador
KAHVITIEDOT:
Lajike: ORANGE BOURBON
Käsittelytapa: WASHED ANAEROBIC CARBONIC MACERATION
Sato: 2020
Kasvukorkeus: 1700-1900 M
Paahto: VAALEA KESKIPAAHTO
Maku: TROOPPINEN HEDELMÄ, LUUMU, MAKEA SITRUS, SILKKINEN TUNTUMA
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT, ESPRESSO