Löydä oma kahvisi

Kahvivalikoimamme elää jatkuvasti, mutta valikoimasta löytyy aina riittävä määrä toisistaan poikkeavia vaihtoehtoja. Ostamme maailmalta pieniä raakakahvieriä, jotka voivat olla joskus erilaisia ja yllättäviäkin.

Paahdamme itse kahvimme pienissä erissä, jotta ne ovat aina tuoreina tarjolla sinulle. Kaikki kahvit eivät miellytä jokaista maistelijaa, mutta linjamme on kunnioittaa erilaisuutta – ja sitähän kahveista löytyy!

Hyvälle teelle on aina sijaa

Pidämme yllä sellaista teevalikoimaa, joka takaa parhaan mahdollisen tuoreuden ja riittävän valintamahdollisuuden jokaiselle teenystävälle.

Valikoimissamme on paljon maustettuja teelaatuja, mutta puhtaista teistä löytyvät kaikkein arvokkaimmat teelaadut. Erityinen tavoitteemme on tarjota hinta-laatusuhteeltaan hyviä löytöjä, jolloin laatutee voisi kuulua erottamattomana osana meidän kaikkien arkipäiviin.

Terveellisiä herkkuja

Missään laatusuklaissamme ei ole lisä- eikä väriaineita. Keskitymme puhtaisiin kaakaotuotteisiin, joissa hienoimmat maut ja terveellisyys yhdistyvät.

Hyvä kaakao antaa suklaalle hienot maut ja vaikka vastustamme lisäaineita, säilyvyyskään ei ole ongelma, sillä suklaa on meillä aina tuoretta.

Yhteystiedot

Flamingo
09 321 4121
Tasetie 8,
01510 VANTAA

Sello
09 878 6088
Leppävaarankatu 3-9
02600 ESPOO

Caffi Iso Omena
040 775 5669
Piispansilta 11,
02800 ESPOO